Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ok!!! Ευχαριστώ!!
Που μπορω να βρω στην White trainer με Vulbaby;
Δυστυχώς πουθενά. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να το πάρεις μεσω GTS negotiations. Για να τους κάνεις να καταλάβουν οτι θέλεις vullaby δείξε τους αμέσως ένα rufflet. Μπορείς να προσθέσεις και ένα θαυμαστικό για να το τονίσεις. Αν ο άλλος το καταλάβει(και εχει black) θα σου δώσει vullaby. Εγώ έτσι το πήρα.
Όταν φτάσω πριν τη μάχη με τον Ν θα αναγκαστώ να πιάσω το Zekrom; Εννοώ, αν το νικήσω θα μου ξαναδωθεί η ευκαιρία να το πιάσω;
Πριν τη μάχη αναγκαστικά πρέπει να το πιάσεις. Αν το νικήσεις θα ξαναεμφανιστεί μπροστά σου (δυστυχώς χωρίς να πάρεις καθόλου Exp.) και θα εμφανίζεται ξανά και ξανά μέχρι να το πιάσεις. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να το πιάσεις με την ησυχία σου μετά είναι να κάνεις κάτι σχεδόν ακατόρθωτο και πολύ βαρετό κατά τη γνώμη μου και όλων φαντάζομαι, πρέπει να γεμίσεις όλα τα κουτιά σου. Το θέμα είναι ότι άπαξ κι έχεις έστω κι ένα Pokémon σε κάθε ένα απο τα 8 αρχικά σου κουτιά θα εμφανιστούνε άλλα 8, και αν κάνεις το ίδιο και στα άλλα θα εμφανιστούνε πάλι και άλλα 8. Σύνολο δηλαδή πρέπει να γεμίσεις 24 κουτιά για να το κάνεις αυτό, οπότε και δεν θα γίνεται να πιάσεις το Zekrom και θα σου εμφανιστεί μετά στο Dragonspiral Tower. Επειδή ο κάθε κανονικός άνθρωπος σαφώς και βαριέται για να το κάνει αυτό, να είσαι προετοιμασμένος για τη μάχη με κάνα synchronizer και αφού το πιάσεις θα σου πει αν θέλεις να το φέρεις κατευθείαν στην ομάδα σου, οπότε το αλλάζεις με το synchronizer σου κι έχεις και μια 5άδα για να νικήσεις τον Ν και τον Zekrom για να ελέγξεις τα IVs του. Πάντως μην ανησυχείς, πιάνεται εύκολα Toungue
Απογοητεύτηκα λίγο, αλλά tuanks! Smile
Άρα μπορώ να παω με 5ντάδα και μέσα synchronizer και όταν το πιάσω με ράτσα και ΙΒς μπορώ να βγάλω το synchronizer και να βάλω ένα 50άρι που έχω στα κουτιά μου;
Περίπου, μπορείς μόνο να αντικαταστήσεις το θρυλικό που θα έχει πάει στο κουτί, με ένα Pokemon από την ομάδα σου
Τι ειναι το PKRs που εχει διπλα απο καποια pokemon? δεν θυμαμαι ακριβως την ονομασια αλλα καπως ετσι λεγεται
http://www.legendarypokemon.net/training_el δες εδώ, προς το τέλος της σελίδας
Αυτό που λες νομίζω είναι pokerus, ένα σπάνιο status change που διπλασιάζει τα EV που παίρνεις από μάχες, όχι όμως από vitamins. Για τα wings δεν ξέρω σίγουρα αλλά μάλλον ούτε εκεί πρέπει να δουλεύει. Μπορεί να μεταδωθεί σε άλλα pokemon στο party σου. Γενικώς είναι πολύ καλό να έχεις pokemon με pokerrus γιατί κάνουν το EV training πολύ πιο γρήγορο.

Ορίστε κι άρθρο στη Bulbapedia
Pokerus

Τώρα σειρά μου. Πώς πιάνονται αυτά τα Zorua/Zoroara; Ξέρω ότι μόνος μου αποκλείεται να το βρω γιατί θέλει legendaries από άλλες κασέτες. Αλλά κάτι είδα στο internet για shiny, fateful encounter και κάτι περίεργα moves. Δηλαδή ένα απλό celebi δεν θα κάνει τη δουλειά στην Castelia;
Όχι, δυστηχώς χρειάζεσαι το Celebi που γράφει "Fateful encounter"(B/W) ή "Met in a fateful encounter"(D/P/Pt/HG/SS) και έχει το Classic ribbon(D/P/Pt/HG/SS) ή Gift Ribbon 01(B/W). Τα ίδια ισχύουν για τα 3 shiny θρυλικά σκυλιά. Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να τα πάρεις μεσω GTS. Αλλα μήν απελπίζεσαι.
Ερώτηση: Κατάφερα να πιάσω ένα shiny ferroseed=>ferrothorn, αλλα πρώτον είναι timid Dodgy και δεύτερον απ' ότι ξέρω θέλει egg moves για να γίνει χρήσιμο. Υπαρχει κάποιος τρόπος να κάνω και τα μωρά να βγαίνουν shiny ή είναι ένα ferrothorn που μόνο για φιγούρα χρησιμεύει?
(10-04-2011 04:48 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Υπαρχει κάποιος τρόπος να κάνω και τα μωρά να βγαίνουν shiny ή είναι ένα ferrothorn που μόνο για φιγούρα χρησιμεύει?

Δυστυχώς το δεύτερο. Toungue

Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου για shiny στις B/W είναι να βάλεις στο Daycare Pokémon από παιχνίδια με διαφορετική γλώσσα (π.χ. ιαπωνικά-αγγλικά, αγγλικά-γαλλικά, κλπ). Η πιθανότητα ανεβαίνει σε 1/2048 από 1/8192.
(10-04-2011 06:25 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Η πιθανότητα ανεβαίνει σε 1/2048 από 1/8192.

Βασικά είναι πλέον x6 στις B/W, όχι x4 σαν στις D/P/Pt/HG/SS, οπότε οι πιθανότητες είναι 1/1365 Big Grin
Μερικές ερωτήσεις και από εμένα.
1)Στη Black μπορώ να αγοράσω όλες τις stones; Ξέρει κάποιος τί παίζει στη Black City; Αν είναι να ξέρω να εξελίξω ό,τι έχω με τις ήδη υπάρχουσες πέτρες για να γεμίζω σιγά σιγά το Unova Dex.
2)Τα wi-fi competitions (ή κάπως έτσι) που έχει στην start screen έχετε καμία ιδέα τί ρόλο βαράνε;
Αυτά προς το παρόν.
Reference URL's